“Ajuts a la contractació”, propera jornada del Club de Responsables de Recursos Humans d’AEBALL/UPMBALL

Comparte este post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Carlos Molina Reyes – Director de Breakeven Assessors, S.L. participarà des del Club de Responsables de Recursos Humans d’AEBALL/UPMBALL a la jornada informativa sobre els diferents ajuts a la contractació que poden gaudir les empreses.

Actualment, a part dels ajuts i bonificacions del Servicio Público de Empleo Estatal als que poden accedir les empreses per la contractació de persones de determinats col·lectius, existeixen altres línies molt interessants per promoure la contractació que són, en molts casos, poc conegudes. Així, amb l’objectiu de presentar el marc actual dels diferents ajuts i bonificacions per la contractació s’ha programat aquesta jornada.

Així mateix, a la jornada també es presentaran els projectes adreçats al foment de l’ocupació de diferents col·lectius en els que AEBALL i UPMBALL estan col·laborant i que ofereixen condicions avantatjoses per a les empreses que hi participen.

Concretament, es presentarà el Projecte «JOVES E3 – Emancipació, Empresa i Entitat», que AEBALL i El Llindar estan desenvolupant per segon any consecutiu amb la col·laboració de la Fundació «La Caixa» adreçat a millorar l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de joves d’entre 18 a 30 anys.

La sessió es realitzarà el proper 22 d’octubre, a les 9,30 del matí, i es celebrarà a l’hotel Hesperia Tower de L’Hospitalet. Es comptarà amb la participació de Carlos Molina, director de BREAKEVEN ASSESSORS, S.L., experts en outsourcing de serveis legals per a les empreses, que parlarà dels ajuts a la contractació.

Per a més informació i inscripcions

Leer otras entradas

man wearing white dress shirt
Noticias generales

Nuevo plan de desescalada para Catalunya

Nos ponemos en contacto con ustedes para informarles del nuevo plan de desescalada para Catalunya. Este plan marca la hoja de ruta para la revisión

¿Te gustaría mejorar la gestión de tu negocio?

Ponte en contacto con nosotros.